2013 m. liepos 22 d., pirmadienis

Ežerų šventė Mindūnuose 2013-07-21

Lietingą sekmadienį  Molėtų rajone, Mindūnuose, jau antrą (tikimės ir ne paskutinį) kartą surengta Ežerų šventė. Pavėluotai, apsiginklavę guminiais botais ir skėčiais, nuvykome ir mes.  




 
Prieš mums nuvažiuojant ten  vyko krepšinio rungtynės, orientavimosi  sporto varžybos, taip pat jaunųjų žvejų varžytuvės (vaikai gaudė žuvis baseinėlyje). Skambėjo dainos. Gaila, viso to mes nematėme, bet numanau, kad buvo tikrai labai smagu. 
Mes pataikėme tiesiai į sviesto mušimo varžytuves, kur plušo moteriškės ir vienas vyrukas. Pirmąją vietą laimėjo - VISI. Galima buvo paragauti šviežio sviesto su namine duona.  
 

 
Garuojančių žuvienės puodų jau neberadome, bet žuvienės paragauti tikrai dar suspėjome, manau, paskutinę mes ją ir susrėbėme.  Už sriubytę mokėti nereikėjo! 
 

 
Mugėje buvo galima nusipirkti dešrų, saldumynų, papuošalų ….. Kelias "bundas" ir mes parsivežėme namo. Skanumėlis! 
 


 
Po visų varžytuvių skambėjo dainos, tik, gaila, aikštė didelė – šokančių  mažai…  Mano mažajam labai patiko šokti lietuje. 
 

 
O dar ir Ežerų žvejybos muziejus tądien svetingai duris pažinimui atvėręs buvo (nemokamai).   Apsilankėme ir mes. Truputuką pasižvalgykim:
 






 
Siūlau apsilankyti, tikrai yra į ką pažiūrėti. Kaip ir kada čia būtų galima apsilankyti skaitykite čia ->

Labai patiko dekoracijos  ;) 
 


Yra ir vaikams ką veikti ;)






Kitais metais būtinai vyksime vėl ir pasistengsime nevėluoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą