2017 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Namas aukštyn kojom. Filmas

      Smagu dalyvauti konkursuose, dar smagiau laimėti. Šį kartą laimė nusišypsojo laimėti bilietus į "Kino pavasario" pasirinktą filmą. Iš, tai dienai, siūlomų pasirinkau filmą "Žaidimų aikštelė".  Tai tikrais įvykiais paremtas filmas, kuris užduoda klausimą, ar mes pajėgūs paaiškinti blogio ir žiaurumo protrūkius bei ištakas. Šiuo atveju – paauglių. Pasibaigus filmui likau, tiesiogine ta žodžio prasme, išsižiojusi. Ir vien pagalvojus, kad tai juk iš ties vyksta realybėje, šiurpas nueina per kūną. Kai paklausia ar patiko filmas, atsakyti, kad patiko negaliu. Bet žiūrint jį, negalėjau atsipalaiduoti nei vienai minutei, tad tikriausiai galima teigti, kad filmas pasakė viską ką norėjo pasakyti.  

     Kadangi jau važiavome žiūrėti laimėtąjį filmą, tad, tuo pačiu, kad jau esame Vilniuje, nusprendėme aplankyti ir namą aukštyn kojom. Namas pastatytas Ozo kieme. Iš išorės toks namas atrodo labai linksmai ir žaismingai. Manau traukia kiekvieno praeinančio akį. Nusipirkę bilietukus (suaugusiam 3 eur, vaikui 2 eur - buvimo laikas neribojamas) aukštyn kojom pastatytoje kasoje, žengiam į vidų. Tokioj nestabilioj būsenoj senokai nesu buvusi, svaigsta galva, neįmanoma ramiai išstovėti. Galvojau čia man vienai kuku, bet kai pamačiau visų reakcijas, o Aliza, pasodinta ant grindų, tiesiogine prasme, vos nenuriedėjo į šoną, supratau, kad su manimi viskas gerai :D.

    
 "Grįžus" namo aukštyn kojom, apsiauti tapkes misija sunkoka.

      
 Linksmybės kūdikio kambaryje ;)

      
Kaži kaip sektūsi skaityti knygą aukštyn kojom ?

      
 Psišokinėjimas lovoje :D

     
 Laukiame svečių, reik paruošti stalą.

     
O štai ir sveičiai, kaži kaip juos susodinti ???

   
  Svečiai pavaišinti, reik indus suplauti ...


      Ar išsilaikytumėte taip ant karnizo ?


      O taip atrodo tualetas ir dušo kabina.


      Ar verta apsilankyti? Manau tikrai taip. Bent jau mums buvo smagu. O vėliau peržiūrint foto, gera nuotaika garantuota ;)
      

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą